Club de film si dezbatere –

Ideile au consecinte iar filmele sunt un vector puternic de propagare a ideilor. Vă invităm la o dezbatere a principalelor idei din filmul Divergent.

Marti, 13 Mai, ora 19:00 ne intalnim la MoviePlex, in Mall Plaza, vizionăm filmul și rămânem la o discuție de 30 de minute despre principalele idei din film.

Pret special – Reducere de 60%!
Pentru participanții la evenimentul nostru, prețul este special: 10 lei, redus de la 17,80 (preț student).

Pentru participare, este necesară inscrierea pe formularul de mai jos. După inscriere, veți primi un sms cu codul de reducere pe care îl veți folosi la cumpararea biletului. Biletul poate fi procurat de la unul dintre membrii Liderii de Maine prezenți la intrarea in MoviePlex, langa banner-ul Liderii de Maine, marti la ora 18.55.

Locurile sunt limitate. Rezervă un loc acum!

Despre film
Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor „divergenţilor” şi trebuie să înţeleagă de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu.
Cu o poveste motivaţională puternică, imagini spectaculoase, acţiune la cote maxime şi o poveste de dragoste neaşteptată, Divergent ajune pe marile ecrane din ţară începând cu 21 martie. – Descriere Cinemagia

 

Author: Liderii de Maine

Prenume Nume Email address:

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *