Integritate in Leadership | 25 Octombrie | Bucuresti

Pe 25 Octombrie 2014, în București începând cu ora 9:00,  va avea loc ediția a doua a conferinței Integritate în Leadership organizată de Liderii de Mâine. La ediția din acest an ne bucurăm de prezența domnului Kevin Nunnally, VicePresedinte IBM Corp, Global. Alături de domnia  aducem în faţa studenţilor modele de lideri din diverse sfere profesionale, oameni integri şi pasionaţi de ceea ce fac. Evenimentul va fi găzduit de Biblioteca Națională.

Invitaţii vor împărtăşi studenţilor principii de leadership dar și  experienţe personale, decizii şi dificultăţi întâmpinate în încercarea de a-şi păstra integritatea şi de a fi, în acelaşi timp, oameni de succes.

Dacă vrei să afli cum este privită integritatea și caracterul în lumea corporate, dacă vrei să înveți de la oameni de succes cum să dezvolți și să menții integritatea, dacă vrei să afli principii de leadership testate în experiența practică, dacă vrei să întâlnești studenți care cred că pot aduce o schimbare pozitivă în societate, atunci această conferință este pentru tine.
Ne dorim să participe la acest eveniment studenții preocupați de dezvoltare personală și leadership și care vor să contribuie la schimbarea în bine a societății. Locurile sunt limitate de aceeea pot să participe la eveniment studenții care au solicitat o invitație și au trecut de interviul de participare.
Solicită o invitație!

Posibilități de implicare ca voluntar în organizare

Sunt disponibile locuri în:

– departamentul de publicitate

– departamentul de organizare conferință

– departamentul tehnic

Specificați în formularul de solicitare a unei invitații că doriți implicarea ca voluntar și vă vom contacta cu detalii.

 

Author: Cristian Voiculescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *